Karel Caldr
.png)
Kristýna Klabouchová
.png)
Kristýna svou kariéru zahájila v roce 2015 v pražském Mánesu, kde se poprvé ponořila do světa profesionální kuchyně pod šéfkuchařem Jaroslavem Zahálkou, kde získala cenné zkušenosti s moderní gastronomií.
Její odhodlání a chuť učit se ji následně zavedly do MG restaurace, kde pod vedením šéfkuchaře Miroslava Grusze zdokonalovala své dovednosti na teplé kuchyni. Od roku 2017 pracovala jako chef de partie v restauraci Kaprovka, kterou otevřel šéfkuchař Tomáš Černý.
V roce 2019 se Kristýna rozhodla rozšířit své obzory zahraničním angažmá v londýnské restauraci Eneko, která je známá spojením tradice a inovace v baskické kuchyni. Zde působila jako demi-chef de partie a získala cenné zkušenosti z mezinárodního prostředí. Po návratu do Česka působila Kristýna jako sous chef v CJ26 Restauraci, kde mezi lety 2020 a 2023 spolupracovala s Karlem Caldrem.
Dnes stojí Kristýna Klabouchová v čele restaurace Porcino v Harrachově, kde spojuje svou vášeň pro gastronomii s vedením týmu a péčí o provoz. Společně s Karlem Caldrem, kteří jsou v restauraci společníci, vytváří menu, které ctí sezónní suroviny a přináší hostům nezapomenutelný zážitek. Kristýna věří, že dobré jídlo je nejen o chuti, ale také o emocích, a na každém talíři se snaží vyprávět příběh, který osloví všechny smysly.
Své bohaté zkušenosti, preciznost a cit pro detail přetavuje Kristýna do každého pokrmu, který vytvoří. Její nadšení pro gastronomii je nakažlivé a jejím cílem je, aby se hosté do Porcina vždy rádi vraceli – nejen za jídlem, ale i za zážitkem, který si odnášejí.
Hotel Corso
Apartmány Corso Harrachov se nachází v exkluzivní poloze obchodní třídy nejvýznamnějšího horského střediska Krkonoš v Harrachově, přímo pod svahy lyžařského centra a místa všeho jeho dění.
Lyžařské trasy i svahy tak máte přímo pod okny a dosáhnete jich pohodlně na lyžích přímo z domu od recepce.